Down memory lane

I 2009 åbnede Fun City Sport for første gang dørene i den gamle radiatorfabrik i Herlev. Dette var til minigolf, bowling, jazzaftener og råhygge for både venner, kærester og familier at nyde. I 2018 skiftede Fun City Sport til Cecilie’s, og igennem de sidste 12 år har vi gjort massere af kunder tilfredse med hvad vi tilbyder. Hvorfor dog ændre på en succeshistorie? Med vores nye afdeling af Cecilie’s i City2 i Taastrup er det med den samme charmerende, intime setting I er vant til.

Hos os er der noget for alle aldre.
Vores 18-hullers minigolf bane med 2 sværhedsgrader, tilbyder udfordring til både de store og de mindste, og med tag over hoved, kan selv regnvejrsdage ikke ødelægge jeres sjov. Hyper Bowlingbanen tilbyder timevis af underholdning med alt hvad bowling kan tilbyde, og skulle i finde jer i vores café er der også mulighed for at bestille både lækkert mad, uanset om man er mere til en signatur burger eller en buffet. Baren tilbyder special øl til de voksne (og slush-ice/sodavand til børnene), og hvis man er heldig kan det jo være man bliver betjent af den søde Cecilie som stedet er opkaldt efter.

 

Hvis I søger en aften med hygge i højsædet, sjov af høj kvalitet, og oplevelser for hele familien så kom til Cecilie’s i City2 for noget Good Old Fashioned Fun.

cecilie
BELIGGENHED & TRANSPORT

Cecilie’s City2 ApS
Cityringen 6, 2630 Taastrup
info@cecilies.dk
+45 5555 5050
CVR: 41249943

Skriv til os